E-mail: rotaryclubab@gmail.com    |    Telefon: +40 723 331 559    |

Termeni și Condiții

Rotary Club Alba Iulia > Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Vizitarea, folosirea, sau realizarea de donatii pe site-ul  www.rotaryclubab.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.rotaryclubab.ro este website-ul oficial al ASOCIATIEI ROTARY CLUB ALBA IULIA.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari pe site-ul www.rotaryclubab.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

 

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea face donatii pe www.rotaryclubab.ro trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

 

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.rotaryclubab.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Asociatiei Rotary Club Alba Iulia si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe siteul www.rotaryclubab.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail rotaryclubab@gmail.com.

 

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

 

Responsabilitati privind produsele

Asociatia Rotary Club Alba Iulia nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin realizarea unei donatii prin intermediul acestui site.

 

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau realizarea unei donatii de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca orice disputa/litigiu de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Asociatia Rotary Club Alba Iulia care nu poate fi solutionat pe cale amiabila, se va solutiona prin arbitraj în conformitate cu legile din Romania.

 

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din realizarea unei donatii pe www.rotaryclubab.ro.

 

Politica de anulare

Daca doresti sa renunti la donatia facuta pe  www.rotaryclubab.ro si implicit doresti sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a donatiei in maxim 14 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenul de 14 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga din ziua încheierii contractului.

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de retur in 14 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au facut donatii online pe site-ul  www.rotaryclubab.ro

Donatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, prin transmiterea unei solicitor pe adresa de email rotaryclubab@gmail.com.

Conform Ordonantei nr. 130/2000 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant. Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati folosind datele de pe pagina de contact.

Clubul Rotary Aba Iulia susține proiecte dedicate comunității si pentru acasta are nevoie de fonduri.

Îţi mulţumim mult pentru orice modalitate prin care alegi să te implici şi să contribui către un viitor mai bun pentru noi toți.

ArabicChinese (Simplified)EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish