E-mail: rotaryclubab@gmail.com    |    Telefon: +40 723 331 559    |
Rotary Club Alba Iulia > Proiecte > Generator electric pentru Centru de Transfuzie Sanguina Alba

Generator electric pentru Centru de Transfuzie Sanguina Alba

Generator electric donat Centrului de Transfuzie Sanguină Alba

Vineri 26.03.2021 Rotary Club Alba Iulia a donat Centrului de Transfuzie Sanguină Alba un generator electric (grup electrogen Diesel).

Acest generator va crea posibilitatea Centrului de Transfuzie Sanguină să funcționeze în cele mai bune condiții, chiar dacă are loc o întrerupere a curentului electric din reteaua publică, asigurând energia necesară pentru funcţionarea neîntreruptă a aparaturii, esențială pentru păstrarea corespunzătoare a rezervelor de sânge.

Transfuziile de sânge sunt vitale în caz de accidente grave și de intervenții chirurgicale majore și sunt adesea necesare pentru pacienții bolnavi de cancer și în tratarea unor boli ereditare hematologice cronice, cum ar fi talasemia.

Fondurile pentru achiziționarea echipamentului, în valoare totală de 45.000 lei (inclusiv TVA), au fost asigurate integral de către sponsorul Star Assembly SRL, care dă incă o dată dovadă de responsabilitate socială și de implicare în problemele comunității

Donația a avut loc la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Albă în prezența a doamnei director Dr. Ana Savu, a domnului Florin Secașiu – președinte Rotary Club Alba Iulia și a domnului  Josef Rueckert –  Director Achiziții Star Assembly SRL.

Președintele Rotary Club Alba Iulia domnul Florin Secașiu a mulțumit sponsorului subliniind importanța acestui proiect, care continuă colaborarea dintre Rotary Club Alba Iulia şi Star Assembly SRL. Totodată a reiterat angajamentul Rotary Club Alba Iulia de a se implica în proiecte care vor contribui la binele comunității locale.

ArabicChinese (Simplified)EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish