E-mail: rotaryclubab@gmail.com    |    Telefon: +40 723 331 559    |
Rotary Club Alba Iulia > Proiecte > Sprijin pentru combaterea pandemiei Covid-19

Sprijin pentru combaterea pandemiei Covid-19

Situația fără precedent pe care o trăim acum  ne a motivat inca odata  sa ajutam comunitatea in aceste momente grele, unitatea fiind una dintre principiile Rotary .

Inca de la inceputul pandemiei CoVid – 19, in martie  2020, Rotary Club Alba Iulia  a fost prezent in linia I alaturi de cadrele medicale prin donarea de echipamente de protecție pentru secțiile UPU-SMURD, ORL, Chirurgie ale Spitalului Județean și Ambulanța Alba Iulia. De asemenea au fost donate viziere, încălțăminte și mănuși de protecție pentru triaj.

Aceasta etapa, a starii de urgenta generată de CoVid-19 a insemnat mobilizare de fonduri și acțiune locală pentru județul ALBA.

Rotary Club Alba Iulia si a continuat actiunile de sprijin in comunitate prin distribuirea de  apa si batoane de cereale persoanelor care se intorc din alte tari si se afla in tranzit pe autostrada A1.

Luna aprilie de asemenea a fost marcata prin participarea clubului nostru impreuna cu voluntari si alte ONG-uri din oras la distribuirea de pachete (continand manusi, masca, dezinfectant, sapun) persoanelor care au cel mult nevoie, fie că nu găsesc de unde să le cumpere, fie nu au mijloace financiare să facă acest lucru, în Alba Iulia, Abrud, Câmpeni și Cugir.

ArabicChinese (Simplified)EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish