E-mail: rotaryclubab@gmail.com    |    Telefon: +40 723 331 559    |
Rotary Club Alba Iulia > Proiecte > Donatie viziere catre DGASPC Alba

Donatie viziere catre DGASPC Alba

Luni 2 noiembrie 2020 RC Alba Iulia a donat Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția  Copilului Albă, 300 de viziere în valoare  de 6200 lei. Aceste echipamente de protecție vor fi distribuite angajaților din centrele rezidențiale pentru copii și persoane adulte cu dizabilități aflate în structura DGASPC Alba.

Donația a fost foarte bine primită de către angajații Centrelor de Îngrijire și Asistență  pentru persoane adulte cu dizabilități în grija cărora se afla persoane vârstnice, cea mai vulnerabilă categorie în fața noului coronavirus și a confirmat, încă o dată, angajamentul  RC Alba Iulia de a sprijini în mod activ comunitatea locală, acest demers fiind eficient din perspectiva protejării rezidenților și a angajaților acestor centre.

”În această perioadă dificilă, cauzată de extinderea pandemiei de coronavirus, orice gest de susținere, orice act de generozitate oferă speranță și încredere oamenilor și le arată că nu sunt singuri în fața încercărilor de zi de zi.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba trece, în această perioadă, printr-o experiență nemaiîntâlnită până acum, și anume, gestionarea la nivelul centrelor rezidențiale a epidemiei de COVID-19, iar protecția angajaților este obligatorie.

Trebuie să avem grijă ca aceștia să nu se îmbolnăvească, pentru a putea asigura îngrijirea beneficiarilor ocrotiți în aceste servicii sociale.

De la începutul situației create de această pandemie, achiziția materialelor de dezinfecție și a echipamentelor de protecție a reprezentat o prioritate, iar vizierele donate de Asociația Rotary Club Alba Iulia ne sunt de un real folos în protejarea personalului angajat. Transmitem mulțumiri membrilor asociației și îi asigurăm de tot respectul și recunoștința noastră”, precizează reprezentanții DGASPC Alba.

Rotary Club Alba Iulia multumeste pe aceasta cale sponsorului Star Transmission!

ArabicChinese (Simplified)EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish