E-mail: rotaryclubab@gmail.com    |    Telefon: +40 723 331 559    |
Rotary Club Alba Iulia > Proiecte > Predare echipamente Maria Beatrice GG

Predare echipamente Maria Beatrice GG

Puterea noastră stă în a-i susține pe ceilalți să devină mai puternici!

Într-o atmosferă destinsă, păstrând regulile de distanțare fizică, luni 10.05.2021 a avut loc ceremonia de predare a echipamentelor achiziționate în cadrul unui proiect inițiat și implementat de către Rotary Club Alba Iulia.

Proiectul, intitulat “Global Grant GG2010816 – Medical equipment for Maria Beatrice Center, Alba Iulia, România”, a beneficiat de suportul Fundației Rotary International, primind finanțare prin cadrul unui Global Grant.

Prin intermediul proiectului, în valoare de 41.514$, s-au achiziționat și donat 6 aparate performante de terapie pentru pentru tratamentul copiilor cu afecțiuni neuromotorii la Centrul Maria Beatrice din Alba Iulia. Echipamentele donate vor ajuta la mărirea gamei de servicii oferite în cadrul centrului având efecte benefice nu numai în terapia micilor pacienți, ci și asupra familiilor acestora

Beneficiarii principali sunt copiii din România sau străinătate care suferă de boli neuromotorii și osteoarticulare, înnăscute sau dobândite.

Am adus împreună 8 cluburi partenere internaționale Rotary și 2 naționale, pentru a munci la un vis comun.

Le mulțumim enorm cluburilor partenere și sponsorilor noștri pentru că au crezut în această cauză și ni s-au alăturat. 🙏

ArabicChinese (Simplified)EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish